Genomineerden bekend voor BKL Trofee en Award 2021

22/11/2021

Na een jaar geen gala door corona, vindt begin 2022 weer het BKL Gala plaats; op zaterdag 8 januari is het zo ver. Dit jaar zijn ook de BKL Trofee en Award terug van weggeweest. Welke bedrijven gaan er deze keer met de prijzen vandoor? BKL leden konden tot en met 8 oktober bedrijven voordragen. Gebaseerd op deze voordrachten heeft de BKL Trofee & Award Commissie zojuist de genomineerde bedrijven bekendgemaakt. Imkerij de Traay B.V., Instral B.V. en Ekris Flevoland strijden om de BKL Trofee. Onze Kas, Flow Media en Roy Oostweegel Entertainment maken kans op de BKL Award.

Arnoud Booij, voorzitter Trofee en Award Commissie en BKL bestuurslid: “In Lelystad zijn zoveel bijzondere bedrijven en ondernemers gevestigd, dat het elk jaar weer een uitdaging is voor de commissie om een goede afgewogen selectie te maken uit alle aangedragen kandidaten. Ook dit jaar mag het resultaat er weer zijn met zowel voor de Trofee als de Award drie ijzersterke kandidaten!” Cathy Brocklebank, commissielid Trofee en Award Commissie en secretaris BKL bestuur, vult aan: “De genomineerden dragen allen bij aan een creatief en succesvol ondernemersklimaat in Lelystad.”

BKL Trofee

De BKL Trofee & Award Commissie heeft op basis van diverse voordrachten de drie grote bedrijven - Imkerij de Traay B.V., Instral B.V. en Ekris Flevoland – genomineerd. De BKL Trofee is een juryprijs. Binnenkort vinden de bedrijfsbezoeken bij de drie genomineerden plaats en zijn de bedrijfsfilms op de BKL website te zien.

BKL Award

Onze Kas, Flow Media en Roy Oostweegel Entertainment strijden om de BKL Award. Dit is een ledenprijs; wie van de drie genomineerden uiteindelijk tot winnaar wordt bekroond, bepalen de BKL leden op de avond van het gala. Al eerder zal er op de website over elk bedrijf meer informatie én een video impressie te vinden zijn. Alle aanwezigen kunnen vervolgens tijdens het BKL Gala hun stem uitbrengen.