BKL Gala swingt mee met de beat

08/11/2021

Op zaterdag 8 januari wordt hét ondernemersfeest van Lelystad georganiseerd: het BKL Gala. Het BKL Gala is ieder jaar (nagenoeg) uitverkocht. De bezoekers kunnen genieten van een divers programma en zorgen zo samen voor een goed begin van het ondernemersjaar! En dat alles in een uniek en eigentijds thema.

Dit keer heeft het jaarlijkse ondernemersgala het zeer passende thema ‘And The Beat Goes On’. ‘Beat’ staat als een metafoor om het leven in het algemeen weer te geven. BKL directeur Sandra Kamp: “De belangrijkste boodschap die het thema uitdraagt, is dat het leven – net als een ritme – blijft meebewegen met al zijn uitdagingen en niet per se stopt voor iets of iemand.”  Hiermee willen we als ondernemersvereniging een stimulerend signaal afgeven aan alle ondernemers in Lelystad.

En natuurlijk is de dresscode ook dit gala geheel passend bij het swingende thema. We zijn benieuwd naar de verrassende twists in de outfits met de dresscode 'Retro Chique'.

De voorbereidingen zijn al weer in volle gang en ook dit jaar is de organisatie in de vertrouwde handen van Peter Rijsenbrij. 

Word sponsor

Sponsor het BKL Gala 2022 en zet daarmee jouw eigen bedrijf in de spotlights! Neem je voor 30 november een sponsorpakket af, dan gaat jouw bedrijfsnaam mee op de vooraankondiging (save the date) kaart. Bekijk hier de sponsorpakketten