BKL tennis en padel evenement

14/10/2021

Sporten en netwerken, de perfecte combinatie, bleek uit het BKL tennis en padel evenement van woensdag 13 oktober. Maar liefst 35 sportieve BKL leden schreven zich in voor de sportmiddag. Een mix van ervaren en nieuwsgierige minder ervaren sporters stonden in sportkleding klaar bij Lawn Tennis (en padel) Vereniging Lelystad (LTVL).

Na een kort welkomstwoord van voorzitter Pieter Hermus werden de aanwezigen in groepen ingedeeld door tennis- en padelleraar Mike Hupkens. De meesten startten in een van de padel kooien, al dan niet in een clinic van Mike en Jorian Bos. En op twee tennisbanen ging het er serieus aan toe bij een dubbels en mixwedstrijden.

Het was een leuke en sportieve middag die we met elkaar afsloten met een heerlijke netwerk barbecue, verzorgd door De Vier Engelen.

Wil je meer informatie over padel of tennis, al dan niet met jouw bedrijf? Neem dan contact op met Pieter Hermus via phermus@ltvl.nl

Bekijk hier alle foto's van het evenement