Chocoladeletters en/of Smulboxen voor Sint voor elk kind

28/09/2021

Stichting Sint voor elk kind heeft voor de 7e editie van 'Sint voor elk kind' op zaterdag 4 december 2021 intussen een prachtig programma voorbereid in het Agora theater. En ook de cadeautjes zijn al onderweg vanuit Spanje. Hiermee zorgen zij ervoor dat er opnieuw een onvergetelijke Sinterklaas zal zijn voor alle kinderen van 4 tot en met 10 jaar in Lelystad die het extra hard nodig hebben omdat ze leven op of onder bijstandsniveau.

Bestel Chocoladeletters en/of Smulboxen  

Als je jullie personeel of relaties in december een Chocoladeletter of een Sint Smulbox schenkt, doe je niet alleen hen een plezier. Een deel van de opbrengsten uit de verkoop van Chocoladeletters van Chocoladefabriek Brouwer en de Sint Smulboxen van Brood- & Banketbakkerij Prins zorgt Stichting Sint voor elk kind ervoor dat de volgende editie gerealiseerd kan worden. Bestellingen kunnen via hun  website worden gedaan.

Ook op andere manieren werft de stichting fondsen of ontvangen ze schenkingen in natura. Denk bijvoorbeeld aan statiegeldacties bij diverse supers en lunch voor de vrijwilligers via AH Voorhof. Verder loopt er op dit moment een mooie clubactie bij Plus Postma in de Botter in Lelystad. Tot 13 november kan je bij PLUS Postma sparen voor Sint voor elk kind! In oktober doen ze mee met de Rabo ClubSupport actie. Van 4 tot 25 oktober kunnen Rabobank leden stemmen op hun favoriete club of vereniging.

Wat doet stichting Sint voor elk kind?

Sint voor elk kind richt zich op kinderen van gezinnen die leven op (of onder) bijstandsniveau in Lelystad. Veelal komen zij niet toe aan culturele en sociale activiteiten en raken daarmee sociaal geïsoleerd. Deze kinderen missen kansen en kunnen bijvoorbeeld niet meedoen met tradities zoals Sinterklaas. In Lelystad gaat het om veel kinderen waaronder zo’n 1200 in de leeftijd van 4 – 10 jaar. Wij geloven wij dat elk kind in Lelystad in staat moet worden gesteld deel te kunnen nemen in de maatschappij voor zijn/haar ontwikkeling, voor plezier, samen zijn, contact en eigenwaarde. Meedoen, culturele en creatieve ontwikkeling is belangrijk voor ieder kind, ongeacht afkomst, inkomen of maatschappelijke positie.