Terugblik BKL Benelux Business Brunch

02/09/2021

Dinsdag 31 augustus 2021 was onze mooie stad het decor van de BeneluxTour. Een wielerwedstrijd van de UCI WorldTour, de sterkste wielercompetitie ter wereld, met de beste renners en de beste wielerploegen. Op deze dag werden in en om Lelystad individuele tijdritten gereden. Op een parcours van 12 kilometer haalden 168 wielrenners van 23 internationale wielerploegen alles uit de kast om de snelste tijd neer te zetten. De wedstrijd werd live uitgezonden op televisiezenders als NOS, Eurosport, SKY en Sporza en werd bekeken door miljoenen wielerliefhebbers. 

Bedrijfskring Lelystad bood haar leden een kans om bij dit bijzondere evenement aanwezig te zijn. Eindelijk konden we weer netwerken, wat ook zo door de aanwezigen werd ervaren en gezegd. Het programma was dynamisch en het sportevenement werd goed georganiseerd. Dit was een unieke kans om een dergelijk evenement van zeer dichtbij te ervaren. Zoals een BKL lid het prachtig verwoorde: "We hebben genoten! Leuk om bij zo’n event aanwezig te zijn, hier ben je BKL lid voor!”.

Bekijk hier alle foto's gemaakt door SV Productions.