Horizon organiseert Flevoland Groeit! Event

25/08/2021

Horizon Flevoland organiseert op 30 september het Flevoland Groeit! Event. De corona crisis was voor veel ondernemers een onverwachte afslag in hun ondernemersreis. Nu is het tijd voor de volgende stip aan de horizon, daarom gaat Horizon Flevoland on the road again! Op 30 september is de volgende editie van hun jaarlijkse Flevoland Groeit! Event en directeur Marco Smit nodigt je graag persoonlijk uit:

Fysiek
Horizon Flevoland heeft twee routes voor jou uitgestippeld. Beide routes nemen je mee langs drie Flevolandse gemeenten waar je op mooie locaties deel kunt nemen aan deelsessies over actuele onderwerpen. Onderweg kun je luisteren naar podcasts over het stukje Flevoland waar je op dat moment rijdt.

Online
Horizon Flevoland houdt rekening met de ontwikkelingen rondom corona en je kunt ook online deelnemen aan het event. Je kunt dan live meerijden met een van de deelnemers, podcasts beluisteren en korte filmpjes bekijken over
Flevoland.

Plenair gedeelte
De hoofdspreker is econoom en journalist Mathijs Bouman. Hij is vaste columnist van Het Financieele Dagblad en redacteur/econoom van Nieuwsuur. Mathijs Bouman zal vertellen over de Nederlandse en Flevolandse economie. Door die twee naast en over elkaar te leggen krijgen we inzicht in de sterktes en zwaktes van de regionale economie en het lokale bedrijfsleven. Hoe staat het ervoor in Flevoland?

Rij mee met Horizon-app
In de app die speciaal voor dit event ontwikkeld is  kun je alle routes en deelsessies terugvinden in de interactieve kaart en netwerken met deelnemende ondernemers door middel van de matching en chat functies.

Aanmelden
Bekijk de routes en meld je aan via de website van Horizon Flevoland