Lezing Lelystad Akkoord ter ere van John van den Heuvel

13/08/2021

Het is ruim een jaar geleden dat wethouder John van den Heuvel plotseling is overleden. John was de grondlegger van het Lelystad Akkoord en een belangrijke ambassadeur van de missie van het Lelystad Akkoord: mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven en het arbeidspotentieel van ieder benutten.

Lelystad Akkoord nodigt je uit om een lezing ter ere van hem bij te wonen op vrijdagmiddag 1 oktober vanaf 14.30 uur. Locatie: Werkbedrijf Lelystad. Naast de herdenking van John staat de middag in het teken van de toekomst van de arbeidsmarkt en is er gelegenheid om bij te praten. Bart van Kent (Tweede Kamerlid voor de SP) is bereid gevonden om die middag als spreker op te treden.

Begin september stuurt Lelystad Akkoord de officiële uitnodiging en het uitgebreide programma. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deze lezing is alleen voor genodigden. Wil je aanwezig zijn, stuur dan een mail naar info@lelystadakkoord.nl.