Save the date - Ondernemers van eigen Zeebodem

12/08/2021

Op woensdag 15 september organiseert Food Forum van de Provincie Flevoland een online talkshow van de serie Ondernemers van eigen Zeebodem. Dit keer is geitenhoudster Lia Smit te gast. De talkshow is van 20.30 tot 21.15 uur live te volgen en later ook terug te kijken.

Hoe kijken twee generaties gangbare veehouders naar de toekomst van voedselproducerend Flevoland? In deze talkshow duikt Food Forum in de familiegeschiedenis en het ondernemerschap van geitenhoudster Lia Smit. Wat bracht haar familie naar Flevoland? Welke uitdagingen boden zij het hoofd in de afgelopen decennia? En vooral: hoe zien zij de toekomst van voedselproducerend Flevoland voor zich? Verwacht een openhartig gesprek op het scherpst van de snede gevoerd met deze ras ondernemer!

Meld je hier alvast aan

Over de serie Ondernemers van eigen Zeebodem
Flevoland kent legio ondernemers wiens wortels elders in Nederland liggen, maar hier hun ondernemershaven vonden. In deze talkshow is er tijd voor de verhalen van voedselondernemers die al zeer lang of juist net zijn komen ondernemen. Wat bracht hun naar Flevoland? Welke hobbels en overwinningen staan op hun lijst? Wat kunnen collega-ondernemers daarvan leren? In dit diepte interview vraagt Food Forum de ondernemer het hemd van het lijf en leer je zowel de mens als het zakelijke brein achter de ondernemer kennen. Het sluit altijd af met de vraag: wat heb jij nodig voor de toekomst van je bedrijf, en hoe kan het kijkerspubliek helpen?