Terugblik BKL Koffiebreak

22/06/2021

Naast de ‘BKL Compact Café’ kwartaalbijeenkomsten ontstond de afgelopen maanden de behoefte van een aantal BKL leden om elkaar vaker online te treffen. Dat resulteerde in een digitale Koffiebreak, een uur via zoom bijpraten onder het genot van jouw eigen koffie of thee.

Op dinsdag 22 juni was het tijd voor de tweede BKL Compact Koffiebreak met als thema: 'Is jouw bedrijf klaar voor de zomer?' De aanwezige ondernemers gingen in gesprek over hun (vakantie)plannen deze zomer en wat ze dan doen met hun bedrijf. Gaat de laptop stiekem mee, kies je ervoor om helemaal niet bereikbaar te zijn en doe je helemaal niets? Heb je zaken binnen je bedrijf geautomatiseerd? De bijeenkomst werd vanuit de werkgroep 'Kennis en netwerken' gehost door Thom Laagkemper. Er werden mooie en inspirerende verhalen gedeeld over de zomerplannen.

Het volgende BKL Compact Café is op donderdag 8 september. Noteer deze datum alvast in je agenda!

Meer weten of ook een keer aansluiten bij een BKL Compact bijeenkomst? Check de BKL Compact pagina.

Ben je zelf een compacte ondernemer en wil je meedenken met één van de werkgroepen? Of heb je een vraag of aanvullende ideeën rondom de thema’s? Stuur je vraag of suggestie dan naar sandrakamp@bedrijfskring.nl.