Terugblik Algemene Ledenvergadering (ALV) 2021

18/06/2021

Gisteren was de Algemene Ledenvergadering. Zo’n twintig leden waren live aanwezig en ook waren niet aanwezige leden toch betrokken met mailtjes of ander contact. Fijn dat deze ledenvergadering zo samen gedragen wordt.

Het BKL bestuur was live aanwezig op de sfeervolle locatie Love4lasers en zond vanaf daar de online ALV uit. Met kundige ondersteuning van SV Productions B.V. en Klei.In breakout rooms gingen de leden actief aan de slag met hun visie en ervaringen op de 3 pijlers van BKL: belangenbehartiging, netwerken en kennis delen. De conclusies van deze groepjes werd vervolgens gedeeld met de andere aanwezigen. Hier zaten interessante punten tussen en bevestigden de richting van het jaarplan van BKL voor komend jaar.

BKL sloot het jaar positief af en ook voor komend verenigingsjaar zijn er mooie plannen. De begroting voor komend jaar werd besproken en vastgesteld. Het jaarlijkse BKL Gala staat als vanouds in de begroting. In september beslissen we in welke vorm het ondernemersfeest van het jaar georganiseerd kan worden. Zet de tweede zaterdag van januari 2022 in ieder geval vast in je agenda!

Bij het BKL bestuur zijn Arnoud Booij, directeur/eigenaar van A.S.F. Fischer BV en Dennis Geerling (mede) eigenaar van Topfit Fysiotherapie toegetreden als nieuwe bestuursleden.

Ook stond de release van de gloednieuwe BKL App op het programma waarbij bestuurslid Astrid Huitema in gesprek ging met Reno Gijsbers en Jordy van der Ven van Toomba digital agency. In een live demonstratie lieten zij de belangrijkste functionaliteiten zien waarmee we binnenkort nog beter kunnen verbinden en netwerken. 

Tussendoor genoten we van de muzikale bijdrage van Lelystadse zanger Marciano Metz. Hij liet onder andere zijn nieuwste nummer ‘Omdat het Perfect is’ horen. Daar gaan we ongetwijfeld nog meer van horen!

Bekijk hier alle foto's.