Voorbereiding BModesto Sea Bottom 2021 in volle gang!

16/06/2021

Het bestuur van het BModesto Sea Bottom Festival is vol goede moed bezig met de voorbereidingen voor de editie van zaterdag 18 september.

Het Sea Bottom festival is in de loop der jaren uitgegroeid tot een zeer populair festival. Met maar liefst vijf podia, waar 20 bands op één avond optreden en een foodplein bij de ingang van het theater de Agora, staat het festival garant voor een heerlijk avondje uit. 

De serieuze line-up van artiesten, welke overigens bijna hetzelfde is als de artiesten die voor de editie in 2020 geboekt stonden, mag ook genoemd worden. Met echte toppers als Dennis van Aarssen (winnaar The Voice 2019), de geweldige soul-zangeres Michelle David & The True-tones en de Nederlandse soul sensatie Steffen Morrison. Ook hebben ze dit jaar een Level42 Experience met L'dia on Bass en een George Benson-tribute. Verder zijn ook Birdie Seven, Jan Terlouw jr., Joris Linssen & Caramba, Anna Nita, The Soul Keys, The preacher man, Mrs Hips, Jazzheads, DJ & Jan on Sax en het Winke Wagner Jazz Quartet aan de line up toegevoegd. Kortom, het beloofd een swingende en gezellige editie te worden! 

Partner of sponsor worden?
Voor het festival is het bestuur van het BModesto Sea Bottom Festival altijd op zoek naar partners en sponsors. Zonder hen zou Sea Bottom namelijk niet bestaan; het festival is geheel afhankelijk van sponsorgeld en de kaartverkoop. Voor ondernemers bieden ze verschillende aantrekkelijke sponsorpakketten aan. Heb je interesse om partner te worden van het festival of wil je weten welke andere manieren er zijn om jouw bedrijf te koppelen aan het Sea Bottom festival? Mail dan naar info@seabottom.nl of bel met Jaap via: 06 27 07 82 50.

Onvergetelijk personeelsuitje
Een andere optie is het vooraf aanschaffen van entreekaarten. Hoe leuk is het om na zo’n heftig jaar vol Corona-maatregelen, je werknemers te verrassen met een uniek avondje uit. Ontvang vooraf entreebewijzen en consumptiebonnen op rekening. 

Doe-meer-met-je-kaartje
En als laatste bieden ze ondernemers de mogelijkheid om een bepaalde aanbieding te koppelen aan de toegangskaart van het festival. Bij het verlaten van het festival ontvangen bezoekers vouchers, welke zij kunnen inwisselen voor een bepaald product of dienst. Zo breng je jouw onderneming makkelijk onder de aandacht voor een grote doelgroep. Interesse? Laat het weten via info@seabottom.nl

De kaartverkoop is gestart
Tickets kopen kan via de site van de Agora of bij de bekende verkooppunten. Het festival start om 19.00 uur en duurt tot in de kleine uurtjes. Het Sea Bottom foodplein is geopend vanaf 17.00uur.