De BinckBankTour in Flevoland: exclusief aanbod voor BKL-leden

16/06/2021

Dinsdag 31 augustus 2021 gaat er iets unieks gebeuren in Lelystad. Dan is onze mooie stad het decor van de BinckBank Tour. Een wielerwedstrijd van de UCI WorldTour, de sterkste wielercompetitie ter wereld, met de beste renners en de beste wielerploegen.

Op deze dag wordt in en om Lelystad de individuele tijdrit gereden. Op een parcours van 12 kilometer halen 168 wielrenners van 23 internationale wielerploegen alles uit de kast om de snelste tijd neer te zetten. De wedstrijd zal live te zien zijn op televisiezenders als NOS, Eurosport, SKY en Sporza en wordt bekeken door miljoenen wielerliefhebbers. Zo kunnen we Lelystad van haar mooiste kant laten zien. Het belooft een schitterende dag te worden, met veel reuring en gezelligheid.

Bekijk hier de trailer over de BinckBank Tour.

Een exclusief aanbod voor BKL-leden
De BinckBank Tour biedt ongekende kansen. Voor de provincie Flevoland, voor Lelystad, voor ondernemers, voor alle Lelystedelingen. Samen met jou als partner doen ze er alles aan om deze kansen voor de regio en het bedrijfsleven te pakken en te verzilveren.

Het aanbod voor BKL-leden:

  • Eerste recht op sponsorpakketten ‘Zilver’ en ‘Brons’ waarbij ‘wielerfan’ onbeperkt beschikbaar is. Dit exclusief aanbod vervalt op 1 juli aanstaande. Vanaf dat moment zal er ook actief buiten de BKL geworven gaan worden.
  • Sponsorpakket ‘Zilver’ met beperkt inter- nationale exposure, maximale regionale en lokale exposure en netwerkmogelijkheden.
  • Korting sponsorpakket zilver voor € 12.500,- in plaats van € 15.000,-
  • Sponsorpakket ‘Brons’ met beperkt lokale exposure en maximale netwerkmogelijkheden.
  • Korting sponsorpakket brons voor € 2.500,- in plaats van € 2.750,-
  • Mogelijkheid een onderdelen uit een sponsorpakket in te zetten voor marketing doeleinden. Denk daarbij aan een actie rondom het meerijden achter een renner aan of twee VIP kaartjes.

Download hier meer informatie over de BinckBankTour en de sponsorpakketten.