Masterclass Lelystad Akkoord

04/06/2021

Op donderdag 17 om 12 uur vind de masterclass van Lelystad Akkoord plaats. Het thema is: “Diversiteit en krapte op de arbeidsmarkt”

Algemeen
In deze masterclass worden twee actuele thema’s verbonden: de (verwachte) krapte op de arbeidsmarkt en de noodzaak van diversiteit in de samenstelling van het personeelsbestand van het bedrijf. Er wordt ingegaan op de vraag: Hoe zorg je voor een divers team? En hoe kun je het onbenut arbeidspotentieel aanspreken om de krapte op de arbeidsmarkt in te vullen? (gefocust op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt)

Doelgroep
Masterclass: werkgevers, teamleiders, vrienden van het Lelystad Akkoord, HR-managers, werkcoaches.

Programma
12.00 uur: Online inloop en ontvangst informeel
12.10 uur: Welkom door Irene Medema, campagnemanager Lelystad Akkoord
                  Scope en aanleiding thema
12.15 uur: Onno Vermooten, directeur Werkbedrijf Lelystad. Onder de titel de noemer “De banenafspraak na corona, hoe nu verder?” neemt hij ons mee in de facts rondom de banenafspraak in Flevoland, de re-integratie van inwoners uit de bijstand en de ontwikkeling van
                  Lelystad als inclusieve stad.
12.25 uur: Jolanda Degen, HR manager MBO College Lelystad: Werken in diverse teams, Hoe trek je een divers team aan? Wat betekent dit voor de samenwerking?
                  In gesprek met Jane Mulder (werkervaringsplaats)
12.35 uur: Nicol Tadema, eigenaar/directeur Voor Tekst; Schrijven van teksten voor een diverse arbeidsmarkt (inzoomend op inclusie en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt)
12.45 uur: Mogelijkheid voor interactie en stellen van vragen
12.55 uur: Samenvatting en afronden
13-13.15 uur: Informeel napraten voor de geïnteresseerden

Aanmelden en deelnemen
Voor meer informatie klik hier.
Vrienden van het Lelystad Akkoord kunnen kosteloos aan de masterclass deelnemen. Voor 15 juni aanmelden via info@lelystadakkoord.nl. Na aanmelding ontvang je een link naar de Teamssessie