Verkoop KFC Restaurant Lelystad

07/05/2021

Per 1 juni as. wordt Collins Foods Netherlands Ltd. de nieuwe franchisepartner van het KFC Restaurant te Lelystad. Johan Tijink heeft besloten het KFC restaurant te verkopen aan deze organisatie en vertelt over de toekomst het volgende:

''Zelf blijf ik wonen in Lelystad en ga eerst genieten van, wat ik hoop, een mooie zomer zal worden waarin weer voorzichtig gereisd mag worden. Wat mijn zakelijke toekomst zal brengen weet ik niet. Er zal ongetwijfeld wel een leuke uitdaging op mij afkomen. Haast heb ik echter niet, wel wat wensen.''

Johan Tijink wil jullie als leverancier, of op welke andere wijze dan ook betrokken bij het KFC Restaurant te Lelystad, hartelijk danken voor jullie bijdrage aan het succes van het KFC Restaurant. ''Samen hebben we denk ik een mooi bedrijf neergezet waar we met z'n allen trots op kunnen zijn. Een bedrijf wat geeft om haar mensen, wat geeft om haar gasten, wat geeft om haar markt in Lelystad en ver daarbuiten. Ook wens ik jullie alle goeds, gezondheid en heel veel succes toe voor de toekomst'', aldus Johan.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Johan Tijink johan@tijink.co.nz