Werkbedrijf Lelystad zet horeca in het zonnetje

29/04/2021

Astrid Huitema, voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland afdeling Lelystad, werd getrakteerd op een appeltaartje door Eric Slingerland, accountmanager van Werkbedrijf Lelystad. Aanleiding hiervoor was de heropening van de terrassen na een lange lockdown. Een eerste, kleine stap in de versoepeling van de coronamaatregelen voor de horeca.  

Werkbedrijf Lelystad heeft vandaag partners met een horecagelegenheid bezocht met een traktatie voor zowel de manager als de medewerkers. Welverdiend, na de afgelopen maanden van lockdown, zowel voor de managers als de medewerkers. Met deze actie wil Werkbedrijf Lelystad eveneens aangeven dat ‘uit het oog’ niet ‘uit het hart’ betekent.

De horeca en Werkbedrijf Lelystad hebben de afgelopen jaren een goede band opgebouwd. Al veel werkzoekenden hebben via deze samenwerking een baan gevonden. Als straks de horeca weer volledig open kan, dan staat Werkbedrijf Lelystad klaar om behulpzaam zijn bij het vinden van personeel.


Astrid Huitema en Eric Slingerland