BKL denkt mee over project verbreding A6 Rijkswaterstaat

22/04/2021

BKL wil alles doen wat mogelijk is om ervoor te zorgen dat onze leden de ruimte hebben, krijgen en nemen om te ondernemen. Goede bereikbaarheid van onze stad en dus bedrijven is daarvoor van belang. Voor een betere bereikbaarheid werkt Rijkswaterstaat aan een plan voor de verbreding van de A6 tussen Almere Oostvaarders en Lelystad van 2 naar 3 rijstroken. 

Onlangs hebben we een oproep gedaan op onze website en in de nieuwsbrief om te inventariseren welke belangen of wensen Lelystadse ondernemers hebben t.a.v. dit project.

Hieruit zijn verschillende belangen en wensen naar voren gekomen zoals het voorsorteren vanaf een eerder knooppunt, een goede aansluiting richting de stad en het voorkomen van lawaaioverlast, gelijktijdige werkzaamheden en meer dan 10 minuten vertraging. Ook werd genoemd dat het belangrijk is de regio te betrekken bij de werkzaamheden. Directeur Sandra Kamp heeft hierover overleg met de omgevingsmanager van het Rijkswaterstaat project A6 Lelystad.

Meer over dit project lees je op de website van Rijkswaterstaat.