Flevolandse vrijheidsmaaltijdsoep

26/03/2021

BKL-winnaar van de ‘Start Up Pluim, Studio Daagsch is bezig met een nieuw project: de Flevolandse vrijheidsmaaltijdsoep op 5 mei. 

Samen deel je een maaltijd, op afstand en via een liveshow ben je met elkaar verbonden. Flevolandse chefs zullen het recept maken met een lokale twist. Het nationale recept van de soep is gemaakt door chef Yvette van Boven en wordt binnen Flevoland gedragen door Tv-chefs en Flevoland-ambassadeurs Nadia Zerouali en Sharon de Miranda. Met de Flevocampus als hoofdsponsor en in samenwerking met Kunstlinie Almere en Bevrijdingsfestival Flevoland faciliteert studio Daagsch het gesprek en de Vrijheidsmaaltijdsoep door heel Flevoland.

Door heel Flevoland kunnen buurthuizen, sportverenigingen, gemeentehuizen, gebedshuizen culturele podia en inwoners thuis blikken soep, Flevour Boxen met lokale ingrediënten of vers bereide soep uitdelen aan bekenden en onbekenden.

Benieuwd hoe jij kan bijdragen aan deze vrijheidsviering? Download hier de informatie.

Heb je nog vragen of liever direct contact? Eva Flantua van studio Daagsch is te bereiken op 06-53999388 of eva@studiodaagsch.com