Webinar horeca ondersteuning Flevoland

01/03/2021

Op 12 maart van 13.00-13.45 organiseert MKB Doorgaan samen met Ondernemersplein Almere en Koninklijke Horeca Nederland een webinar. In dit webinar wordt toelichting gegeven op de unieke Flevolandse regeling voor kosteloze professionele hulp voor ondernemers op het gebied van coaching, bedrijfsadvies en begeleiding bij financieringsaanvragen.

Het afgelopen jaar bracht vanwege covid-19 enorme uitdagingen mee voor de horecabranche. Schattingen van de Koninklijke Horeca Nederland geven aan dat momenteel bijna de helft van de voorheen levensvatbare ondernemingen uit de sector technisch gezien failliet genoemd kan worden. Om voor de ondernemingen een nieuw perspectief te creëren, biedt MKB Doorgaan samen met Ondernemersplein Almere en Koninklijke Horeca Nederland hulp door een webinar.

In de webinar wordt toelichting gegeven op een unieke Flevolandse regeling voor kosteloze professionele hulp voor ondernemers op het gebied van coaching, bedrijfsadvies en begeleiding bij financieringsaanvragen. Klik hier voor meer informatie en gratis aanmelden