Vernieuwend Initiatief Prijs Flevoland 2021

04/02/2021

De afgelopen maanden is de provincie Flevoland op zoek gegaan naar uitdagende en grensverleggende plannen die bijdragen aan de waarde en ruimtelijke kwaliteit van het landschap en de identiteit van Flevoland. Aan deze initiatieven wil Provincie Flevoland graag meer bekendheid geven. Dat doen zij met het organiseren van de tweejaarlijkse Vernieuwend Initiatief Prijs (VIP) Flevoland. Van alle ingezonden plannen zijn er 3 genomineerd voor VIP Flevoland. Tijdens de ‘Webinar Flevolandse Ruimte’ lichten de genomineerden hun plannen toe, gaan we in gesprek met de jury en reikt gedeputeerde Jan de Reus de allereerste Vernieuwend Initiatief Prijs Flevoland van € 15.000 uit.

Webinar Flevolandse Ruimte

Op donderdag 15 april 2021 organiseert Provincie Flevoland van 15.00 tot 16.30 uur de ‘Webinar Flevolandse Ruimte’. Tijdens deze online bijeenkomst gaan de deelnemers in gesprek met landschapsarchitecten, ruimtelijk ontwerpers en betrokken Flevolanders over de ruimtelijke kwaliteit en identiteit van Flevoland. De uitreiking van de Vernieuwend Initiatief Prijs (VIP) Flevoland staat centraal tijdens deze webinar. Binnenkort maakt Provincie Flevoland het definitieve programma bekend. Je kunt je alvast aanmelden voor deze webinar door een mail te sturen naar vip@flevoland.nl.