Toomba Digital Agency gekozen voor ontwikkeling BKL app

28/01/2021

Voor een nog betere verbinding met en tussen leden gaat BKL een app ontwikkelen. Met deze app kun je je inschrijven voor evenementen, ben je snel op de hoogte van lokaal ondernemersnieuws en gaat netwerken en verbinden nog sneller! In oktober deed het bestuur van Bedrijfskring Lelystad een oproep naar Lelystadse ondernemers die ervaring hebben met het ontwikkelen van apps. Een aantal reageerden enthousiast en met elk bedrijf hadden we een interessant gesprek over mogelijkheden en kosten. Na vergelijkingen viel de keuze van het bestuur uiteindelijk op Toomba Digital Agency.

Bestuurslid Astrid Huitema: “Wij hebben voor Toomba gekozen omdat dit Lelystadse bedrijf een aantal belangrijk zaken vertegenwoordigt. Lokaal, betrouwbaar, deskundig, BKL lid, innovatief en persoonlijk". 

Als eerste stap zal nu een ontwikkelplan worden opgesteld. In een later stadium wordt een expertgroep van BKL leden bij het plan betrokken. We houden jullie graag op de hoogte!