Helga Brenninkmeijer nieuwe regiomanager VNO-NCW Flevoland

15/01/2021

Per 18 januari a.s. stopt Rob Dal als regiomanager VNO-NCW Flevoland. Rob blijft actief in Flevoland. Volgende week start hij als MKB-adviseur bij Horizon. Helga Brenninkmeijer volgt Rob op als regiomanager VNO-NCW Flevoland.

Helga is al jarenlang werkzaam voor VNO-NCW Midden en MKB-Nederland in de provincie Utrecht. In het verleden heeft Helga, die in Emmeloord woont, ook in Flevoland gewerkt voor VNO-NCW Midden en MKB-Nederland. Flevoland is dus geen onbekend terrein voor haar. Naast Flevoland zal Helga voor VNO-NCW Midden ook in de provincie Utrecht actief blijven.

"Beiden zetten we de prettige samenwerking voor Ondernemend Flevoland graag voort met onze partners in Flevoland!" aldus Rob Dal en Helga Brenninkmeijer.

Bedrijfskring Lelystad heet Helga van harte welkom in Flevoland en we bedanken Rob voor de prettige samenwerking!