Digilab Flevoland

15/01/2021

Ben jij ondernemer in Flevoland en wil je aan de slag met digitalisering in jouw bedrijf? Dan is Digilab Flevoland er voor jou!

Wat is digilab Flevoland?
Digilab Flevoland is een plek waar studenten en ondernemers samen experimenteren met online marketing, automatisering en data-analyse. Digilab Flevoland is er voor ondernemers die nog nooit iets met deze onderwerpen hebben gedaan, maar ook voor ondernemers die zelf al hebben geëxperimenteerd met deze thema’s. Digilab Flevoland helpt ondernemers bij de vraagstukken waar ze tegenaan lopen en laat studenten uit de regio bij bedrijven uit de regio leren.

Wat levert digilab Flevoland op?
Digilab Flevoland helpt je om aan de slag te gaan met digitalisering in je bedrijf. In de menukaart zijn een aantal voorbeelden genoemd van waar de studenten van digilab Flevoland bij kunnen helpen en wat het lab je kan opleveren. Het doel is om je bedrijf hierdoor een stukje beter, sneller én slimmer te maken. De studenten van Digilab Flevoland zijn geen medewerkers van een commercieel bedrijf, dus dat betekent wel dat er altijd een leercomponent in de opdracht zit.

Wat vragen wij van ondernemers die deelnemen aan DigiLab Flevoland?
Deelname aan Digilab Flevoland is gratis. Ondernemers investeren met hun tijd (±1 uur/week). Ondernemers hoeven de studenten niet te begeleiden bij de digitalisering zelf. Wel delen ondernemers hun kennis over hun eigen bedrijf delen met de studenten.

Wanneer kun je deelnemen aan het digilab?
Digilab Flevoland heeft het hele jaar door plek voor ondernemers. Het startmoment en de duur van deelname aan het Digilab worden in overleg met jou afgestemd.

Wat gebeurt er nadat je je aanmeldt voor het digilab Flevoland?
Nadat je aanmelding voor Digilab Flevoland bellen zij jou voor een vrijblijvende intake, dit duurt ongeveer een half uur. Hierin vragen zij naar wat jouw bedrijf precies doet en waar het Digilab bij kan helpen. Ook geven ze meer informatie over wat deelname aan het lab inhoudt. Als je beslist om deel te nemen aan Digilab Flevoland gaan zij op zoek naar een of meerdere studenten die je bij jouw vraag kunnen helpen. Als er een match is gevonden belt iemand van Digilab Flevoland om de details, zoals de startdatum, te bespreken. Op het samen afgesproken moment gaan jullie aan de slag. Tijdens het project is er altijd iemand van Digilab Flevoland beschikbaar aan wie je vragen kunt stellen.

Digilab is powered by
ROC van Flevoland, Windesheim, ROC Friese Poort, Rabobank, Ministerie van Economische zaken, Win4All, Horizon, DGTL District, ACE en MTH Accountants

Contact
Wil je meer informatie over Digilab Flevoland of een vrijblijvende intake? Mail naar info@digilabflevoland.nl of bel 06 82 33 20 59.

Meer informatie op www.digilabflevoland.nl

Webinar Online Zichtbaarheid
Op 28 januari organiseert Digilab Flevoland een webinar over Online Zichtbaarheid.