Ontwikkelingen binnen de verkenning A6 zon Lelystad Dronten

14/01/2021

Afgelopen tijd organiseerde Team A6 zon Lelystad Dronten diverse sessies over de verkenning naar de mogelijkheden voor zonne-energie langs de A6 tussen aansluiting 8 en de Ketelbrug. Alle informatie terug vinden op Terugblik - A6 zon Lelystad Dronten.

Heb je ideeën, informatie, visies, wensen, risico’s en kansen die je graag wilt meegeven? Dat kan door tot en met vrijdag 22 januari informatie achter te laten op de kaart op Prik op de kaart! - A6 zon Lelystad Dronten. Mocht dit niet lukken, dan kun je contact opnemen via Contactformulier - A6 zon Lelystad Dronten.

Daarnaast is er een korte vragenlijst, die je gedurende een langere periode kunt invullen: Enquête - A6 zon Lelystad Dronten. Deze vragenlijst wordt na iedere digitale bijeenkomst vernieuwd.

Digitale bijeenkomst 4 maart 2021
Alle ideeën worden meegenomen in het maken van verschillende varianten. Deze varianten worden tijdens een digitale bijeenkomst op donderdagavond 4 maart gepresenteerd. Tijdens deze bijeenkomst is er volop gelegenheid om in gesprek te gaan en jouw visie en mening op de varianten te delen. Voorafgaand zullen de varianten via de website gedeeld worden. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via De varianten: met u in gesprek - A6 zon Lelystad Dronten.