Derde thematafel Versterking IJsselmeerdijk 'Economische ontwikkeling en bereikbaarheid'

14/01/2021

Waterschap Zuiderzeeland organiseert donderdagmiddag 28 januari de derde thematafel ‘Economische ontwikkeling en bereikbaarheid’. Het waterschap vraagt bij deze digitale thematafels inwoners, ondernemers en overige belanghebbenden om mee te denken op specifieke onderwerpen die rond de IJsselmeerdijk spelen. De thematafels zijn onderdeel van het maken van plannen voor de versterking van de IJsselmeerdijk.

De digitale thematafel ‘Economische ontwikkeling en bereikbaarheid’ vindt plaats donderdagmiddag 28 januari van 13.30 - 15.30 uur.

U kunt zich aanmelden via ijsselmeerdijk@zuiderzeeland.nl.

VNONCW Flevoland verzorgt een van de presentaties bij deze thematafel over hoe de dijkversterking kan bijdragen aan de economische ontwikkeling in Flevoland. Vanwege de coronamaatregelen zijn de thematafels digitale bijeenkomsten. Na aanmelding krijgt u voorafgaand aan de thematafel een vergaderverzoek met een link naar de bijeenkomst.

Meer informatie over het project en de thematafels vindt u op www.zuiderzeeland.nl/ijsselmeerdijk.