Horizon Flevoland biedt winnaars ondernemersprijzen waardevol prijzenpakket

12/01/2021

Als partner van Bedrijfskring Lelystad biedt Horizon Flevoland de ondernemers die afgelopen weekend een van de drie ondernemersprijzen wonnen tijdens het BKL Home Edition Gala, een waardevol en bruikbaar prijzenpakket aan.

De winnaars ontvingen een feestelijke fles bubbels van Moet en Chandon en een aandenken in de vorm van een beeld van Artihove. Daarbij krijgen zij een portret van zichzelf als ondernemer door Aleksander en een inhoudelijke sessie met onder andere een gesprek met gedeputeerde Jan Nico Appelman over de kansen van uw onderneming in Flevoland.

Horizon Flevoland ondersteunt ondernemers op het gebied van innovatie, investeringen en internationalisering en is een gewaardeerde partner van Bedrijfskring Lelystad.


Foto winnaar BKL ‘Inspiratie’ prijs KernGezond
©FotostudioWierd