Dresscode online BKL Gala: Feestelijk

29/12/2020

Helaas kunnen we in januari niet het BKL Gala vieren zoals we gewend zijn. Om wel met elkaar verbonden te blijven, willen we toch het nieuwe jaar vieren en samen proosten op betere tijden.

Blijven verbinden

Als Bedrijfskring Lelystad hebben we ons het afgelopen jaar ingezet om de verbondenheid met elkaar te blijven ervaren. Zo hebben we wandelingen georganiseerd, Corona-proof netwerkbijeenkomsten geïnitieerd en hebben we onveranderd de belangen behartigd van onze leden. Onder andere via het energiecollectief of het stimuleren van lokaal inkopen.

The Show Must Go On-line

Ons volgende event is het online BKL Gala: ‘The Show Must Go On-line’! We gaan er echt een feest van maken. BKL leden hebben de handen ineen geslagen om ook van deze editie weer een memorabele avond te maken. Niet in ons prachtige Agora Theater, maar thuis op de bank of aan de eettafel.

Bijzondere avond

Natuurlijk zorgen we voor wat lekkers, zoals je tijdens ons gala gewend bent. Daarnaast kan je zelf voor een feestelijk tintje zorgen door iets met de dresscode te doen. Trek iets feestelijks aan en geniet, samen met ons en elkaar, van een bijzondere avond met een bijzonder programma.

Photobooth

De topattractie van het Gala is toch elk jaar wel weer de photobooth. Deze kan dus ook dit jaar niet ontbreken! Zit je klaar in je prachtige outfit? Maak dan een selfie en plaats deze op de VIP wall.

Laat je verrassen

In de eerste week van januari ontvangen alle BKL leden het BKL Home Edition Gala pakket. Mede mogelijk gemaakt door diverse sponsors. Het wordt een gala om nooit te vergeten: laat je verrassen!