Welkom en afscheid bestuursleden BKL

18/12/2020

Vanaf 1 januari 2021 verwelkomen we Claudia Prins en Dennis Geerlings als nieuwe bestuursleden bij Bedrijfskring Lelystad. Alvast van harte welkom!

Verder nemen we afscheid van bestuurslid Marnix Binnema. Wij bedanken hem voor zijn inzet en de verbinding tussen industrieterrein en BKL waar hij zich hard voor maakt(e).

Afscheid bestuurslid Marnix Binnema

De afgelopen jaren heeft mijn functie als bestuurslid van Bedrijfskring Lelystad mij veel energie gegeven. Het behartigen van de belangen van de Lelystadse ondernemers alsmede het verbinden van de ondernemers binnen Lelystad maar ook binnen Flevoland heeft mij veel voldoening gegeven. Per 1 januari stopt mijn functie als bestuurslid binnen de BKL. Gezien de positieve ontwikkelingen en groei van mijn onderneming zal mijn volledige focus uitgaan naar mijn bedrijf Binnema Groep. Voor het jaar 2021 wens ik iedereen een krachtig, succesvol en bovenal een gezond jaar toe.

Welkom nieuw bestuurslid Dennis Geerling

Ik ben Dennis Geerlings, sinds 1979 woonachtig in Lelystad en vader van 2 kinderen (20 en 17 jaar oud). In 1987 afgestudeerd als fysiotherapeut en sinds 1990 (mede) eigenaar van Topfit Fysiotherapie. Toen nog een praktijk met 3 therapeuten op 1 plek in Lelystad, inmiddels zijn in de verschillende vestigingen meer dan 70 mensen werkzaam. De grootste deel van de tijd ben ik echter nog steeds actief bezig met het mooie en dankbare vak van fysio- manueeltherapeut.

Binnen Lelystad kennen mensen mij mogelijk ook als actief sporter of van de verschillende netwerken in onze dynamische stad. Denk bijvoorbeeld aan Soil, Lelystadse uitdaging, rotary, businessclub Agora maar ook Roparun, triathlon, Ltvl of Falto.

In 2010 had Topfit de eer om de BKL Trofee te ontvangen. Nu 10 jaar later ga ik graag onderzoeken in hoeverre ik met mijn opgedane kennis (en kennissen in het bedrijfsleven) de BKL ten dienste kan zijn. Ik ga me hier zeker actief voor inzetten en hoop de komende maanden te zien op welk vlak mijn bijdrage het meest tot zijn recht komt.

Welkom nieuw bestuurslid Claudia Prins

Samen met mijn man Joost zijn wij de eigenaren van Brood en Banketbakkerij Prins. In 2001 namen wij de bakkerij over van onze (schoon) ouders. En inmiddels bestaat ons bedrijf, dat in 1970 door Berend Jan Prins in winkelcentrum ’t Lelycentre werd geopend, nu 50 jaar. Samen met 55 medewerkers bakken wij het brood en banket in de bakkerij op het bedrijventerrein Noordersluis en hebben we winkels in Dronten, ‘t Lelycentre, in de Kempenaar en aan de Voorstraat in Lelystad.

Ik heb er veel zin in om samen met de andere bestuursleden een bijdrage te gaan leveren aan de BKL. Als ondernemer weet ik hoe fijn het is als je informatie, op allerlei fronten, kan inwinnen bij de bedrijfskring.