Genomineerden nieuwe ondernemersprijzen bekend

11/12/2020

De genomineerde bedrijven voor de nieuwe ondernemersprijzen zijn bekend!

In 2020 stonden we allemaal voor enorme uitdagingen en veel bedrijven hebben een hele omslag moeten maken. In crisistijd moet je sterk in je schoenen staan. In januari reiken we drie nieuwe ondernemersprijzen uit. Juist in deze turbulente tijd. Want wij zijn trots op onze Lelystadse ondernemers!

Juryprijs BKL 'Inspiratie'

De drie genomineerden voor de BKL 'Inspiratie' prijs zijn:

Deze prijs is voor het bedrijf dat zich goed manifesteert ondanks of dankzij de crisis. Hierbij draait alles om veerkracht. De jury beraadt zich de komende tijd over welke ondernemer deze prijs uitgereikt krijgt tijdens het BKL Home Edition Gala op zaterdag 9 januari.

Twee publieksprijzen: BKL Impact en Start Up Pluim

Net als elk jaar kun jij ook stemmen. Er zijn dit keer zelfs twee publieksprijzen! Wie verdient volgens jou de BKL Impact prijs voor sociaal betrokken en maatschappelijk verantwoord ondernemen? En welke start-up gun jij de Start Up Pluim?

Dit zijn genomineerden:

BKL Impact prijs:

Start Up Pluim:

Wie verdienen volgens jou deze prijzen? Je kunt stemmen vanaf 21 december 2020.

De beoordelingscriteria lees je op www.bedrijfskring.nl/netwerken/bkl-gala/ondernemersprijzen

Stemmen kan hier