Terugblik digitale kennissessie 3 december

04/12/2020

"Juist in deze tijd is het belangrijk om in contact te blijven met medewerkers en met elkaar." Met deze woorden trapte Buck Juch, eigenaar van Prevermo donderdag 3 december de digitale kennissessie af. Met zijn bedrijf ondersteunt hij bedrijven op het gebied van preventie, verzuim en arbeidsmobiliteit.

De kennissessie draaide om preventie en duurzame inzetbaarheid, door vitaal leiderschap te tonen. Senior Vitality Consultant Caroline Slikker van Adaptics nam ons mee in thema’s als energie, motivatie en veerkracht. Ook ging zij in op gespreksstructuren en -technieken. 

In break-out rooms oefenden de aanwezige ondernemers in groepjes met de technieken. Dat bleek nog best lastig, maar heel nuttig om te bespreken wat je als leidinggevende of werkgever kunt doen om het contact te houden met collega’s en hiermee uitval kunt voorkomen.

Klik hier om de slides te bekijken die tijdens de bijeenkomst werden getoond.