De Lelystadse Uitdaging organiseert 4e editie van het Lelystad Sponsordiner 

09/11/2020

Een maatschappelijke en culinaire belevenis. Proef de smaak van Lelystad dit jaar bij jou thuis mét live kookshow. Speciaal voor het diner wordt er, onder de begeleiding van Boerkok Gerhard Flantua, een Lelystad dinerbox samengesteld met een kant-en-klaar driegangendiner dat je thuis in een handomdraai op tafel zet.

Donderdag 10 december – vanaf 17:30
Locatie: thuis
Kaarten zijn te koop voor €50,- p.p. (driegangen verrassingsdiner plus online event)
Bestel nu kaarten via: info@lelystadseuitdaging.nl

Samen eten verbindt, ook op afstand
Dit jaar vindt de 4e editie van het Lelystad Sponsordiner plaats op een wel heel unieke locatie: namelijk bij jou thuis. Deze bijzondere periode vraagt om aanpassingen. Daarom dineert ondernemend Lelystad op 10 december op afstand met elkaar tijdens een online diner. Thuis uit eten en toch samen genieten. Juist in deze tijd is het belangrijk om in contact te blijven, ook al is online. Speciaal voor het diner wordt er, onder de begeleiding van Boerkok Gerhard Flantua, een Lelystad dinerbox samengesteld met een kant-en-klaar driegangendiner dat je thuis in een handomdraai op tafel zet.

Het Eetbare Landschap
Alle gerechten worden bereid met producten van de Lelystadse Boer. Ieder gerecht vertelt een maatschappelijk verhaal en wordt met passie bereid door creatieve Lelystadse chef-koks. De chef-koks werken samen met de leerlingen van het praktijkonderwijs de Steiger, medewerkers van Concern voor Werk en de Penitentiaire Inrichting Lelystad. Dit is voor hen een fantastische ervaring en draagt bij aan hun opleiding. De leerlingen leren de fijne kneepjes van het vak van onze lokale chef-koks, die hun talent geheel belangeloos inzetten.

Zo geven we eten meer betekenis en dragen we bij aan een mooiere samenleving! Samen met het bedrijfsleven, boeren, onderwijs en burgers.

Een unieke belevenis
Vanuit de studio geeft Boerkok tijdens het diner een live-kookshow van circa 1,5 uur en krijg je een dynamisch onlineprogramma ‘geserveerd’.

Maatschappelijk belang: ontmoeten & verbinden. Juist nu!
Met dit diner worden de activiteiten van de Lelystadse Uitdaging ondersteund, krijgen de leerling-koks van praktijkonderwijs de Steiger een onvergetelijke werkervaring én steunen we lokale ondernemers. De opbrengst van het sponsordiner is dit jaar gedeeltelijk een donatie voor de Lelystadse Uitdaging. Daarnaast hebben we dit jaar ook de keuze gemaakt om de betrokken partijen die dit diner mogelijk maken, niet uit te dagen maar juist te vergoeden voor de dienst die zij leveren. Het diner draagt bij aan een samenleving waarin we meer naar elkaar omkijken en aandacht hebben voor elkaar.

Reserveer 10 december alvast in je agenda en bestel kaarten
Wil je een maatschappelijke bijdrage leveren én genieten van een heerlijk diner bereid met uitsluitend Lelystadse producten? Bestel nu kaarten om bijvoorbeeld je relaties uit te nodigen (uiteraard online), medewerkers te bedanken, als relatiegeschenk, je familie kennis te laten maken met Lelystad of om samen met je team te eten. Op afstand maar toch dichtbij.

Kaarten voor het driegangen verrassingsdiner zijn te koop voor € 50,- p.p. en te bestellen via: info@lelystadseuitdaging.nl.

De dinerboxen kunnen op 10 december tussen 14:00 en 16:00 opgehaald worden bij: Boerkok, adres: Meerkoetenweg 9, 8218 NA Lelystad. Bezorgen is mogelijk in overleg, geef het aan bij de reservering van de kaarten.

Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus wees er snel bij.

Proef de smaak van Lelystad! Graag tot ziens op 10 december.

Wie daag jij uit?

De Lelystadse Uitdaging volgt de richtlijnen van het RIVM en de regering.