Extra handen in de zorg: meld je aan bij Woonzorg Flevoland!

03/11/2020

De corona periode zorgt voor extra druk op de zorg. Ook bij Woonzorg Flevoland zijn ze in deze ingewikkelde tijd alert op een mogelijk personeelstekort. Tijdens de eerste golf lukte het de roosters rond te krijgen mede dankzij de inzet van zorgmedewerkers die extra diensten draaiden. Maar door de tweede coronagolf en parallel hieraan het griepseizoen, zitten er op dit moment veel medewerkers ziek thuis of in afwachting van een testuitslag. Zij kunnen niet worden ingezet en dat zorgt voor uitdagingen in het rooster.

Daarom is Woonzorg Flevoland op zoek naar extra handen in de zorg!

Let op: Woonzorg Flevoland inventariseert eerst de aanmeldingen en beoordeelt dan of er een match gemaakt kan worden. Dit is afhankelijk van de situatie per zorglocatie en de hulp die daar gevraagd wordt.

Heb je ervaring in de zorg?

Heb jij ooit een bijdrage aan de zorg geleverd en wil jij je inzetten tijdens corona? Ben je een (voormalig) verpleegkundige, verzorgende of oud-zorgverlener, met of zonder BIG-registratie? Dan gaan zij graag met jou in gesprek om te kijken waar jouw hulp en kennis eventueel ingezet kan worden. Klik op onderstaande button om je gegevens achter te laten:

https://storage.googleapis.com/webroot_woonzorgflevolandwp_production/2020/10/4aaab7b7-handen-in-de-zorg-opleiding-300x120.jpg

Heb je geen zorgachtergrond?

Ook dan komt Woonzorg Flevoland graag alvast met je in contact, mocht extra hulp binnen Woonzorg Flevoland nodig zijn. Ook zonder zorgdiploma kun je, met jouw hart voor de zorg, een steentje bijdragen door o.a.:

  • Een praatje te maken en koffie te drinken met bewoners in de strijd tegen eenzaamheid; 
  • Gasten te ontvangen en uitleg te geven wat er wel en niet mogelijk is in deze corona periode;
  • Te assisteren bij dagelijkse taken waarbij bewoners hulp nodig hebben;
  • Te assisteren bij het avondeten en begeleiden bij recreatieve bezigheden.

Klik op onderstaande button om je gegevens achter te laten:

https://storage.googleapis.com/webroot_woonzorgflevolandwp_production/2020/10/551857f8-handen-in-de-zorg-geen-opleiding-300x120.jpg

In de pers

Omroep Flevoland sprak met bestuurssecretaris Annemieke Verburg en HR-manager Menno Heukels over corona en de personele bezetting bij Woonzorg Flevoland. Luister het interview hier terug.