Succesvolle herfst netwerkwandeling blijkt verfrissende manier van netwerken

30/10/2020

Afgelopen donderdag 29 oktober stond de BKL herfst kwartaalborrel gepland. Door de verscherping van de coronamaatregelen kreeg deze borrel een verrassend andere insteek. In plaats van een gezellige netwerkborrel, maakten we een verfrissende herfstwandeling. We trokken onze wandelschoenen aan (en klapten onze paraplu’s uit) om te netwerken in de frisse buitenlucht.

Om 16.00 uur troffen we elkaar bij Restaurant Next aan het Bataviaplein voor een warme take away koffie of thee. Ondanks de regen was het een verfrissende en inspirerende wandeling met diverse ondernemers. We wandelden vanaf Restaurant Next over de IJsselmeerdijk door de Houtribhoogte en liepen via het Golfpark en Lommerrijk terug naar het Bataviaplein.  

Het was heel fijn om elkaar op deze ontspannende manier en in de frisse lucht te spreken. Door het wandelen was het houden van afstand heel makkelijk te doen en door het wisselen van looppartner kon er echt worden genetwerkt. Ook was het een mooie kans om te genieten onze Lelystadse natuur. De reacties waren positief. “Ik heb verrassend leuke gesprekken gevoerd met andere ondernemers”, zei een van de deelnemers naderhand. Een ander noemde het: “Voor herhaling vatbaar!”

Na deze succesvolle try out willen we als BKL dan ook zeker een winter netwerkwandel organiseren. 

Bekijk hier de foto's van de herfst netwerkwandeling