Ontmoet HBO studenten tijdens Comakership Meetingpoint van Windesheim Almere

20/10/2020

Bij Windesheim in Almere bereiden ze studenten zo goed mogelijk voor op de arbeidsmarkt. Zij werken daarbij intensief samen met de beroepspraktijk. Als bedrijf of organisatie kun je bij Windesheim daarom opdrachten indienen. Studenten voeren deze uit in de vorm van een stage of Comakership.

Comakerships zijn anders dan andere projecten, omdat studenten actief voor je aan de slag gaan en binnen enkele maanden een dienst of product opleveren. Zo komen theorie en praktijk écht samen. Een uniek concept van Windesheim in Almere! Heb jij een interessante opdracht?

Ontmoet studenten
Tijdens het Comakership Meetingpoint kom je in contact met studenten die op zoek zijn naar een praktijkopdracht of stageplek. Het volgende Comakership Meetingpoint is in november 2020.

Het Meetingpoint is te vergelijken met een beurs of netwerkbijeenkomst waar je talentvolle studenten kunt ontmoeten. Voor hun Comakership willen zij een vraagstuk oppakken, onderzoeken én beantwoorden. Als organisatie kun je denken aan zaken waar je tegenaan loopt of uitdagingen die je beter onderzocht wilt hebben. De studenten bijten zich graag vast in de opdracht.

Uitwisseling van kennis tussen studenten en de organisatie staat centraal: met de studenten haal je inventieve ideeën en de laatste theoretische kennis in huis én je investeert in de medewerkers van de toekomst.

 • Uitnodiging HBO-ICT Comakership Meetingpoint 12 november 2020
  Op donderdag 12 november kun je talentvolle en gemotiveerde studenten uit de studiejaren 2, 3 en 4 van HBO-ICT en Ad Software Development ontmoeten, spreken en werven.
 • Uitnodiging Comakership Meetingpoint Business, Management en Law 17 november
  Op dinsdag 17 november kun je talentvolle en gemotiveerde studenten uit de studiejaren 2, 3, en 4 van Business, Management en Law ontmoeten, spreken en werven.
   
 • Uitnodiging Comakership Meetingpoint Technology 26 november 2020
  Op donderdag 26 november kun je talentvolle en gemotiveerde Engineeringstudenten uit de studiejaren 3 en 4 ontmoeten, spreken en werven.

Meer informatie en aanmelden voor een Comakership Meetingpoint
Comakership Meetingpoint