Sponsor(s) gezocht voor: Scholierensport

09/10/2020

Scholierensport is al twintig jaar hét sportkennismakingsprogramma voor peuters, kleuters en leerlingen van het basis-, voortgezet en speciaal onderwijs in Lelystad. Het is ontwikkeld door Sportbedrijf Lelystad in samenwerking met vakgroep bewegingsonderwijs Lelystad, sportverenigingen en andere sportaanbieders. Wij willen nog meer kinderen en jongeren stimuleren lid te worden van onze sportverenigingen en daar kunt u bij helpen! 

Nieuwe impuls 
Wij gaan voor meer zichtbaarheid van scholierensport door inzet en optimalisatie van het huidige digitale platform www.scholierensport.nl en een fysiek boekje. Een uitdagend en aantrekkelijk boekje met daarin een overzicht van het sportaanbod van alle deelnemende sportverenigingen. Op die manier komt scholierensport bij iedereen in beeld en spelen we in op de huishoudens waar digitaal informatie halen niet vanzelfsprekend is. Zo hoeft niemand scholierensport te missen!

Doet u mee?    
Wij zijn op zoek naar ondernemers die dit initiatief een warm hart toedragen. Voor uw bijdrage  stellen wij graag advertentieruimte beschikbaar. Wij bereiken met deze boekjes alle gezinnen  in Lelystad. Interesse of meer informatie? Neem dan contact op met Irma Kaminyoge, buurtsportcoach Jeugd & Onderwijs, via telefoonnummer 06 52 39 25 07 of mail naar i.kaminyoge@sportbedrijf.nl.