Dertje Meijer nieuwe commissaris OMALA NV

09/10/2020

Dertje Meijer is per 1 oktober 2020 toegetreden tot de Raad van Commissarissen bij OMALA NV, de gebiedsontwikkelaar van Lelystad Airport Businesspark. Meijer volgt per die datum Tjero Zomer als commissaris op, wiens laatste termijn per die datum is verstreken.

Meijer is een executive met meer dan 25 jaar ervaring in publieke en private bedrijven; zij was onder meer directeur bij Havenbedrijf Amsterdam. Haar commerciële en bestuurlijke ervaring is een uitstekende aanvulling op de zittende Raad menen de aandeelhouders van OMALA NV, Provincie Flevoland, Gemeente Lelystad en Gemeente Almere.

Lelystad Airport Businesspark
Lelystad Airport Businesspark is een dynamische werkplek waar innovatie en duurzaamheid centraal staan en waar ondernemers de ruimte krijgen om te ondernemen. Bedrijven krijgen de kans en ruimte om te groeien en door te ontwikkelen. Deze duurzame en innovatieve plek heeft een centrale, goed bereikbare ligging en veel ruime kavels beschikbaar. 

www.lelystadairportbusinesspark.nl