Chocoladeletters en Sint Smulbox voor goede doel

06/10/2020

Sint voor elk Kind is druk met de voorbereidingen voor het Sinterklaasfeest. Door de Corona hebben zij dit jaar een extra grote uitdaging. Met veel creativiteit en support van velen, verwachten ze toch in een andere vorm door te kunnen laten gaan. De elementen cultuur, Sint en cadeau staan nog steeds centraal. In plaats van een zaal vol, gaan de kinderen met hun ouders een carrousel in, vol belevenissen en avontuur... Want ook dit jaar mag Sint de huizen van de kinderen die het thuis niet breed hebben niet overslaan. Help je mee?

Stichting Sint voor elk Kind hoopt ook dit jaar weer op de inzet, betrokkenheid en enthousiasme van de Lelystadse bedrijven te mogen rekenen. Welke medewerkers en/of relaties ga jij blij maken in december? Van elke Chocoladeletter en Sint Smulbox ontvangt de stichting een bijdrage voor hun activiteiten. Hiermee kunnen zij de kinderen die het extra hard nodig hebben een onvergetelijke Sinterklaas aanbieden.

www.sintvoorelkkind.nl/chocolade-en-banketletters