Marktconsultatie ‘Leerplicht- en/of RMC administratie en/of leerlingenvervoer’ door Gemeente Lelystad

15/09/2020

Gemeente Lelystad heeft een Marktconsultatie gepubliceerd inzake een mogelijk te starten aanbesteding voor ‘Leerplicht- en/of RMC administratie en/of leerlingenvervoer’. De Marktconsultatie is gepubliceerd op TenderNed met kenmerk 280613.

Gemeente Lelystad heeft 3 overeenkomsten waarin de ‘Leerlingenbasisadministratie’, het ‘Leerlingenvervoer’ en de ‘Toegang tot het vervoer’ geregeld zijn. Graag willen zij de mogelijkheid onderzoeken om deze opdrachten te combineren om zo te komen tot één integrale overeenkomst met ingang van 1 april 2021.Om zich te laten informeren welke mogelijkheden er zijn en zo mogelijk een aanbesteding goed te kunnen inrichten, willen zij graag potentiële aanbieders uitnodigen om deel te nemen aan deze schriftelijke marktconsulatie.

Het doel van deze marktconsultatie is om kennis en ervaring op te doen over de markt met betrekking tot leerlingenbasisadministratie, leerplichtadministratie en leerlingenvervoer, zonder enige vorm van verplichtingen voor betrokken partijen. Zij vragen potentiële aanbieders met hen mee te denken in de voorbereiding van een aanbesteding voor de leerlingenbasisadministratie, leerplichtadministratie en leerlingenvervoer. Via deze marktconsultatie krijgen marktpartijen de ruimte om innovatieve oplossingen, ideeën of suggesties aan te dragen.

Gemeente Lelystad ziet graag dat lokale partijen betrokken zijn in aanbestedingsprojecten en brengen deze aanbesteding daarom onder aandacht van de BKL leden.

De aanbestedingsstukken zijn beschikbaar via www.tenderned.nl. Om mee te kunnen doen met een aanbesteding is een TenderNed-account nodig. Op TenderNed wordt ‘In 6 stappen inschrijven op een aanbesteding via TenderNed’ uitgelegd hoe een onderneming zich kan aanmelden of inschrijven.