FlevoPanel Omnibus september 2020 van KiekendiefPerspectief

24/08/2020

De zomervakantie is net voorbij en veel organisaties zijn bezig met een goede voortzetting na de vakantie. Het is nu een mooi moment voor reflectie en (her)oriëntatie. Wat zijn mijn toekomstplannen? Welke veranderingen wil ik doorvoeren? Wat zijn nieuwe kansen en mogelijkheden? Denk hierbij ook aan het inzetten van de FlevoPanel Omnibus van marktonderzoekbureau KiekendiefPerspectief.

Op 10 september wordt er weer een FlevoPanel Omnibus verstuurd. KiekendiefPerspectief geeft je 4 keer per jaar de mogelijkheid om het antwoord op die ene of die paar vragen te ontvangen via de FlevoPanel Omnibus. In deze vragenomnibus worden alle te stellen vragen van verschillende organisaties opgenomen. Vervolgens zal KiekendiefPerspectief van tenminste 400 respondenten de antwoorden op deze vragen verzamelen, in het FlevoPanel zelf zitten momenteel ruim 5.000 Flevolanders.

Voor vragen of interesse in de FlevoPanel Omnibus kun je (uiterlijk 16 juni) contact opnemen met Neeske Abrahamse
E-mail: Neeske@KiekendiefPerspectief.nl
Mobiel: 06-17162783

Of kijk op www.kiekendiefperspectief.nl/flevopanel.html