Allereerste fysieke bijeenkomst Bedrijfskring Lelystad sinds coronacrisis

21/08/2020

Donderdag 20 augustus was de allereerste fysieke bijeenkomst van Bedrijfskring Lelystad (BKL) na de start van de coronamaatregelen in maart. Vijftig leden mochten bij restaurant Aan ut Water in een veilige setting en onder het genot van een hapje en een drankje weer in persoon met elkaar netwerken. Juist in deze crisistijd is het met elkaar kunnen delen van ervaringen voor ondernemers buitengewoon waardevol.

Zomer Kwartaalborrel in restaurant Aan ut Water 
Deze netwerkbijeenkomst was niet alleen de eerste netwerkbijeenkomst sinds corona, maar  tevens de allereerste kwartaalborrel van Bedrijfskring Lelystad. Een zonnige start van een kwartaalborrel voor BKL leden. De netwerkbijeenkomst werd gehouden bij BKL lid restaurant Aan ut Water in de haven van de Flevo Marina. Eigenaar Chris Glerum verwelkomde samen met zijn team de BKL leden met een drankje. 

Welkomstwoord 
BKL voorzitter Dirk Jan Verdoorn liet in zijn welkomstwoord horen dat het fijn is om elkaar weer te kunnen zien. Hij bedankte voor de mooie opkomst in een veilige setting. Ondanks dat er de afgelopen maanden geen fysieke bijeenkomsten waren, heeft Bedrijfskring Lelystad niet stilgezeten. Verdoorn noemde onder andere het recente aanbod voor leden van collectieve inkoop van energie en de positieve resultaten die zijn behaald op het gebied van aanbestedingen gunnen aan lokale partijen. De voorzitter sloot zijn verhaal af met een belangrijke oproep: “Laten we met zijn allen er voor zorgen dat het goed blijft gaan met onze gezondheid en met ondernemend Lelystad”.

Pitches nieuwe leden
Op de Zomer Kwartaalborrel gaven drie van de nieuwe leden van de vereniging hun pitch. Onze Kas vertelde over hun HorecaKas en Bed & breakfast op De Groene Velden. M.Tjong-Ahin installatie en loodgieters werkzaamheden presenteerde zijn loodgietersbedrijf. Byzz pitchte haar werving- en selectiebureau.

Bedrijfskring klaar voor meer evenementen
Na deze eerste fysieke meeting zullen meerdere evenementen weer doorgang vinden. Op 3 september staat het Tennis en padel evenement gepland waar leden elkaar in een sportieve omgeving ontmoeten. Verder is er op 5 september weer een bijeenkomst van BKL compact.

Foto's
Bekijk hier alle foto's die zijn gemaakt door BKL lid SV Productions.