Legpuzzel belangrijke en leuke bezienswaardigheden Lelystad

24/07/2020

Ger Koreman wil meer positiviteit in Lelystad en zoekt investeerders of sponsoren voor het ontwikkelen van een legpuzzel met alle belangrijke en leuke bezienswaardigheden van Lelystad. In 2019 was hij de winnaar van de Positiviteitsprijs van Lelystad en mede organisator van een aantal evenementen in de stad, zoals de Sinterklaas intocht, Wereldlichtjesdag en avondsurvival in het Belevenissenbos. Hij heeft weer positieve nieuwe plannen bedacht voor Lelystad en haar inwoners in deze rare tijden. Zijn plan is het ontwikkelen van een legpuzzel met alle belangrijke en leuke bezienswaardigheden van Lelystad. De ontwikkeling start met een wedstrijd onder de Lelystadse bevolking voor het maken van een collage.

Hij is op zoek naar investeerders of sponsoren voor zijn initiatief om de Lelystedelingen enthousiast te maken.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ger Koreman via 06 - 54 34 81 08.