Lelystadse Uitdaging presenteert haar Jaarverslag 2019

17/07/2020

Met trots presenteert de Lelystadse Uitdaging de digitale versie van haar Jaarverslag 2019. Een jaar waarin veel bereikt is voor onze prachtige stad Lelystad. Samen met ondernemend Lelystad hebben zij in 2019 maar liefst 75 stichtingen en verenigingen verder geholpen. Ze hebben in totaal 185 matches gemaakt met een maatschappelijke waarde van € 220.000. Een resultaat om trots op te zijn! 

De Uitdaging is een feest want alles dat we toevoegen is winst.” Aldus Andries Greiner, ambassadeur Lelystadse Uitdaging

De Lelystadse Uitdaging uit haar dank aan het vrijwilligersteam, de matchgroep en alle ondernemers die hebben bijgedragen aan het geweldige succes van de Lelystadse Uitdaging in 2019. Ook namens alle stichtingen en verenigingen die verder geholpen zijn.

In het jaarverslag lees je meer over de impact van de matches, de maatschappelijke events en de ondernemers die dit mogelijk maken. Met speciale dank aan de PI Lelystad voor het verzorgen van het drukwerk en Vink Creative voor design en opmaak van het jaarverslag.