Bierproeverij met zeilschip Bounty en Club Port Side naar de Markerwadden

17/07/2020

Op 26 juli om 10:30 uur vertrekt Zeilschip Bounty met het team van Club Port Side naar de Marker Wadden, het nieuwste stukje Nederland. Het schip vertrekt vanaf de kade in Lelystad haven. Ga mee op ontdekkingsreis op de meest luxe manier op een prachtig traditioneel zeilschip en beleef het beste van 2 werelden. Tijdens de vaart presenteert Club Port Side haar lekkerste gerechten geinspireerd op hun befaamde bierplank Noord-Zuid met bijpassende bieren van de Texelse brouwerij. Ook zal er aan boord iemand van de Texelse brouwerij meevaren om al jullie biervragen te beantwoorden. Voor de niet-bierdrinkers hebben zij natuurlijk ook een selectie wijnen en niet alcoholische drankjes.

Dit is ook te organiseren als een besloten feest, of personeelsuitje. 

Kijk voor meer informatie op de website van Club Port Side of neem contact op.