Online masterclasses Rabobank

10/06/2020

Het zijn onzekere tijden. De maatregelen rondom het coronavirus hebben een grote impact en als ondernemer zit je wellicht met veel vragen: ‘Wat nu? Hoe gaat het straks met mijn bedrijf? Hoe zorg ik voor een veilige omgeving voor mijn medewerkers? Welke overheidsregelingen zijn er? En wat kan de bank in deze tijd voor mij betekenen?' De Rabobank wil ondernemers hierbij waar mogelijk ondersteunen. Dat doen ze bijvoorbeeld door ondernemers de gelegenheid te geven deel te nemen aan de 'Rabo online masterClasses Ondernemen in tijden van crisis'. Een serie masterclasses die aansluit op de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Rabobank nodigt de leden van BKL uit om hieraan deel te nemen. 

Vijf online masterclasses
In de periode 18 juni tot en met 10 september biedt de Rabobank vijf online masterclasses van twee uur aan onder begeleiding van een ervaren docent. De eerste vier masterclasses vinden nog vóór de zomer plaats, dus je kan meteen aan de slag! Na een korte zomerbreak is de afsluitende masterclass op 10 september. 

Je kunt vanuit huis of kantoor direct deelnemen op pc, laptop, tablet of smartphone. De masterclasses worden gegeven in Microsoft Teams. Aan de online bijeenkomsten nemen ook één of twee van de accountmanagers van Rabobank deel. Zij helpen met het beantwoorden van vragen die bij jou en jouw collega ondernemers leven.

Aanmelden
Meer informatie over de inhoud en het aanmelden vind je in de brochure. Er kunnen maximaal 25 personen deelnemen. Voor deelname aan de gehele reeks masterclasses geldt een eigen bijdrage van € 100,- per persoon.

BKL digitale kennissessie
In de BKL digitale kennissessie op 25 juni zal Robert Bosch, Accountmanager Bedrijven bij Rabobank Flevoland ons ook iets meer vertellen over ondernemen in crisistijd en over deze “Rabo online masterClasses - Ondernemen in tijden van crisis”. Hoe succesvol zijn ze tot nu toe en hoe waardevol kan het zijn voor leden van BKL in een mogelijke nieuwe ronde?