Aanbesteding Jongerenwerk, “Aankondiging van Opdracht”

25/08/2020

Gemeente Lelystad heeft een Aankondiging van Opdracht gepubliceerd voor een Europese aanbestedingsprocedure voor “Jongerenwerk”. Deze Aankondiging is gepubliceerd op TenderNed met kenmerk 270507.

De gemeente Lelystad is op zoek naar een organisatie die de komende jaren uitvoering geeft aan het jongerenwerk. Het jongerenwerk in Lelystad werkt ambulant en outreachend en heeft als doel om jongeren in een kwetsbare of risicovolle situatie op te zoeken, te coachen richting een positieve ontwikkeling en een bijdrage te leveren aan de openbare orde en veiligheid in de stad. De gemeente Lelystad wil vanaf 1 januari 2021 een meerjarig partnerschap aangaan met een organisatie die het jongerenwerk gaat uitvoeren in de stad.

Gemeente Lelystad ziet graag dat lokale partijen betrokken zijn in aanbestedingsprojecten.

De aanbestedingsstukken zijn beschikbaar via www.tenderned.nl. Om mee te kunnen doen met een aanbesteding is een TenderNed-account nodig. Op TenderNed wordt ‘In 6 stappen inschrijven op een aanbesteding via TenderNed’ uitgelegd hoe een onderneming zich kan aanmelden of inschrijven.