FlevoPanel Omnibus juni 2020 van KiekendiefPerspectief

04/06/2020

Op 18 juni wordt er weer een FlevoPanel Omnibus verstuurd naar vier doelgroepen: Lelystedelingen, Almeerders, Drontenaren en Flevolanders. Heb je een dringende onderzoeksvraag, maar geen behoefte aan een uitgebreid marktonderzoek? Of heb je slechts een paar vragen en wellicht beperkt budget voor onderzoek? Dan biedt KiekendiefPerspectief uitkomst met de FlevoPanel Omnibus. Je kunt hiermee bijvoorbeeld een vraag stellen over een actueel onderwerp, nagaan wat de naamsbekendheid en de bekendheid van jullie activiteiten is (en deze verder vergroten), wat men belangrijk vindt, wat men van een communicatie-uiting vindt (concept-/pre-test), wat men van een bepaald nieuw idee vindt, hoeveel behoefte er aan is, prijsbepaling, wat de doelgroep is en hoe die te bereiken.

KiekendiefPerspectief geeft je 4 keer per jaar de mogelijkheid om het antwoord op die ene of die paar vragen te ontvangen via de FlevoPanel Omnibus. In deze vragenomnibus worden alle te stellen vragen van verschillende organisaties opgenomen. Vervolgens zal KiekendiefPerspectief van tenminste 400 respondenten de antwoorden op deze vragen verzamelen, in het FlevoPanel zelf zitten momenteel ruim 4.500 Flevolanders. Het aantal van 400 netto is wetenschappelijk verantwoord. De steekproef is representatief op leeftijd en geslacht. Afsluitend ontvang je de antwoorden die zijn gegeven op jouw vraag of vragen.

Voor vragen of interesse in de FlevoPanel Omnibus kun je (uiterlijk 16 juni) contact opnemen met Neeske Abrahamse
E-mail: Neeske@KiekendiefPerspectief.nl
Mobiel: 06-17162783