Lelystedelingen stemmen voor steun aan lokale ondernemers

25/05/2020

Het zijn zware tijden voor ondernemers. Dat geldt ook voor ondernemers in Lelystad. Vandaar dat er een plan is ontwikkeld waarmee ondernemers een steuntje in de rug krijgen. Of beter gezegd, 79.049 steuntjes in de rug, want met dit plan worden alle Lelystedelingen aangemoedigd om zoveel mogelijk de producten en diensten van lokale ondernemers te bestellen.

De mening van de Lelystedelingen telt
Voordat dit plan wordt uitgevoerd, krijgen de Lelystedelingen de mogelijkheid om hiervoor te stemmen. Dit kan via www.bedrijfskring.nl/poll, de poll die in het leven is geroepen door Bedrijfskring Lelystad en City Marketing Lelystad. Het initiatief wordt uitgevoerd zodra voldoende van de uitgebrachte stemmen positief is.

Online platform voor ondernemers
De kern van het plan is de ontwikkeling van een online platform. Een platform waarop ondernemers zichzelf en hun producten en diensten kunnen presenteren. Allemaal. Van loodgieters tot fietsenmakers, van horeca tot dagjes uit en van makelaars tot financieel adviseurs. Een platform waar Lelystedelingen direct hun bestelling kunnen plaatsen. En dat perfecte service biedt: bestellingen worden gebundeld en zo snel als mogelijk in één keer thuisbezorgd. De logistieke afhandeling is in nauwe samenwerking met Werkbedrijf Lelystad. Het platform zal ook na de coronacrisis blijven bestaan, zodat inwoners en ondernemers er ook dan van blijven profiteren.

Laat ook je stem horen voor ondernemers!
Alle Lelystedelingen die hun stem willen laten horen voor lokale ondernemers, doen dit op www.bedrijfskring.nl/poll.