Campagne ‘Ik koop lokaal’

01/05/2020

Steun Lelystadse ondernemers!
Bedrijfskring Lelystad start deze week een campagne om lokale ondernemers te steunen in deze crisistijd. Want we zijn trots op onze ondernemers. Veel ondernemers kunnen in deze tijd extra steun gebruiken. Ze doen er alles aan om het winkelen, produceren, handelen en dienst verlenen veilig te maken. We zien dat veel kan als je 1,5 meter ruimte houdt. Bescherm je zelf, je medewerkers, je klanten en je leveranciers. Lelystad heeft ruimte. We ondernemen binnen de ruimte die we hebben. Onderzoek, creëer, neem, geef en deel de ruimte.

Advertentie Flevopost
Deze week plaatsten we een paginagrote advertentie in de Flevopost, mede mogelijk gemaakt door Flevopost en Multicopy Lelystad. De komende weken komt er vaker online en offline aandacht in de Flevopost voor ‘Ik koop lokaal’. 

Poster voor ondernemers
Wil je als ondernemer deze campagne delen? Alle ondernemers kunnen gratis 1 of 2 A-3 posters ophalen bij Multicopy Lelystad (Middendreef 289).

In het zonnetje
Volgende week zetten we de winnaars en genomineerden van de BKL Trofee en Award in het zonnetje. Zij laten zien hoe zij nu ondernemen. Elke week zullen we een oproep doen aan zes andere BKL leden die zich op die manier kunnen profileren. Wil je een collega ondernemer aandragen of heb jezelf interesse? Stuur een mail naar sandrakamp@bedrijfskring.nl.