Nomineren Flevolandse Zakenvrouw 2020

12/03/2020

Het wordt dit jaar alweer de 9e keer dat het netwerk Flevolandse Zakenvrouwen de verkiezing Flevolandse Zakenvrouw organiseert. Hun doel is ondernemende vrouwen in Flevoland een 'boost' te geven, eneen podium te bieden met bijbehorende media aandacht. Ze vinden dit nog steeds nodig, want vrouwelijk ondernemerschap is nog steeds onderbelicht. Dit terwijl 23% van de bedrijven in Nederland van een vrouwelijke ondernemer is. Alleen niet representatief zichtbaar in de media. De behoefte aan inspirerende rolmodellen blijft onverminderd groot. Aansprekende voorbeelden helpen bij de beeldvorming over het vrouwelijk ondernemerschap en de mogelijkheden die je kunt benutten om succesvol te zijn.

Ben jij of ken jij dé kandidaat voor het winnen van de verkiezing Flevolandse Zakenvrouw 2020? Meld haar dan vóór 22 maart aan! Dit kan voor 3 categorieën: zelfstandig ondernemer, MKB ondernemer en manager. Ken jij iemand van wie je denkt  "zo die heeft aardig wat neergezet, echt een voorbeeld voor ons allen"? Klik hier om haar aan te melden.