Bedrijfskring Lelystad schenkt wensbomen aan Coloriet, Triade-Vitree en Woonzorg Flevoland

13/03/2020

Directeur Sandra Kamp van Bedrijfskring Lelystad overhandigde op donderdag 12 maart drie wensbomen aan Coloriet, Triade-Vitree en Woonzorg Flevoland. De wensbomen zijn gebruikt tijdens het BKL Gala in januari waarin het thema ‘ondernemerswensen’ centraal stond. De drie BKL leden ontvingen de wensbomen als dank voor hun inzet voor Lelystedelingen die meer zorg en aandacht nodig hebben.

De overhandiging vond plaatst bij Stempher Flevogroen die de drie wensbomen had gesponsord voor het gala. Eigenaren Ruud en Dory Stempher, met hun bedrijf al meer dan 20 jaar gevestigd op de Groene Velden, waren verheugd mee te kunnen doen aan deze mooie actie. De bomen werden in ontvangst genomen door Nico Heeman, directeur Advies en Support bij Coloriet, Teuni van Garderen, communicatiemedewerker bij Triade – Vitree en Anne-Marijke Schakelaar, Manager Zorg bij Woonzorg Flevoland.