Voorjaarsontbijt gemeente Lelystad

27/02/2020

De gemeente Lelystad organiseert woensdag 8 april 2018 het jaarlijkse Ondernemersontbijt. Ondernemers zijn welkom in het Stadhuis van 7.30 tot 10.00 uur in Stadhuis Lelystad. Het programma is nog niet volledig bekend, maar in ieder geval komen ondernemers meer te weten over het gemeentelijk inkoop-beleid. De gemeente vraagt ondernemers de datum en het tijdstip alvast in de agenda te noteren. Zodra het volledige programma vaststaat, gaat een formele uitnodiging de deur uit. De uitnodiging zal ook via de Bedrijfskring Lelystad onder de bij hen aangesloten ondernemers worden verspreid. 

Meer informatie over ondernemen in Lelystad, over wet- en regelgeving en de manier waarop de gemeente het bedrijfsleven faciliteert staat op www.lelystad.nl/ondernemen. Via deze webpagina leest u ook meer over het Ondernemersontbijt en kunnen ondernemers zich straks ook aanmelden voor het ontbijt. Er is ruimte voor 150 ondernemers. Zij die zich aanmelden, krijgen een ontvangstbevestiging als toegangskaart.

Ondernemersplein
Voor informatie over ondernemen in Lelystad kunnen, zowel startende als reeds gevestigde, ondernemers ook langs bij het Ondernemersplein in het Stadhuis. Openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en ’s middags op afspraak. Een afspraak kun je maken door te bellen naar 0320-278555 of te mailen naar ondernemersplein@lelystad.nl.